Izrada web stranica

Izrađujemo sve vrste web stranica.  S jednakom ozbiljnošću pristupamo izradi najjednostavnijih stranica kao i zahtjevnim i složenim projektima. Također, održavamo i redizajniramo postojeće web stranice.

 

Kompletna usluga

Pružamo kompletnu uslugu, od savjetovanja naših klijenata i pronalaska najoptimalnijeg rješenja za njihove projekte, dizajniranja web stranice, njene izrade do zakupa domene i smještaja web stranice na internet kao i njeno pozicioniranje na tražilicama.

Dizajniranje i izrada web stranice samo je početak kontinuiranog procesa koji bi trebao trajati sve dok je stranica prisutna na Internetu. Kako bi ispunila svoju svrhu potrebno ju je graditi, ažurirati njezin sadržaj, dopunjavati i promovirati na Internetu.

 

Kvaliteta i profesionalnost

Svakom klijentu pristupamo individualno, analiziramo njegove potrebe i ciljeve koje želi postići, te mu nudimo najbolje rješenje.
Izradu web stranica vršimo brzo, profesionalno i kvalitetno. Stranice su suvremenog dizajna i prilagođene današnjem tržištu, optimizirane su i lako dostupne na internetu te su jednostavne za korištenje.

Posebnu pozornost posvećujemo estetici jer najveća važnost leži u prvom dojmu koji ostavljate na Vaše klijente.

 

CMS sustav

CMS sustav (Content management system) Vam omogućava samostalno upravljanje sadržajem Vaših web stranica. Ukoliko se odlučite na opciju da u Vaše web stranice integriramo CMS sustav, moći ćete na vrlo jednostavan način sami unositi i mijenjati podatke i sadržaj, dodavati tekstove, fotografije, video-sadržaje i sl. Pružamo osobnu edukaciju za korištenje CMS sustava. Sučelju za administriranje pristupate preko korisničkog imena i lozinke tako da je ono u potpunosti zaštićeno od neželjenih posjetitelja.

 

Web stranice prilagođene mobilnim uređajima

Prilagođavanje web stranica za mobilne uređaje postaje sve veći trend. Činjenica je da sve više korisnika koristi mobilne uređaje za pretraživanje interneta, pa samim time i potreba za web stranicama koje su prilagođene svim vrstama browsera i mobilnih uređaja raste. Korisnici na ovaj način u svakom trenutku i sa svakog mjesta mogu na vrlo jednostavan i pregledan način doći do traženih informacija. 

Također, nema potrebe za desktop i mobilnom verzijom web stranice, već se može izraditi jedan sustav koji se ažurira na jednom mjestu, a sadržaj je vidljiv na svakoj vrsti uređaja, bilo PC-u ili mobilnom uređaju.

 

Najnoviji projekti